ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ


Az adatok kezelője: a weboldalt üzemeltető Héjjas Emese egyéni vállalkozó, székhelye: 1024 Budapest, Keleti K. u. 15/b., elérhetőség: +36 30 452 4736

Az adatkezelés célja és jogalapja: a weboldal látogatása során a “Kapcsolat” menüpont alatt található KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPON adhat meg a felhasználó személyes adatokat. Ezek: NÉV, E-MAIL-CÍM, TELEFONSZÁM. Ezen adatok megadása ÖNKÉNTES. Célja: a kapcsolatfelvétel kezdeményezése a weboldal látogatója részéről. Ezeket az adatokat csak és kizárólag arra a célra használom fel, hogy a szolgáltatásom iránt érdeklődő vagy azt igénybe venni kívánó felhasználó megkeresésére, kapcsolatfelvételi kezdeményezésére válaszoljak E-MAILBEN vagy TELEFONON EGYSZERI alkalommal tájékoztatás, időpontegyeztetés céljából. A felhasználónak lehetősége van telefonon is kapcsolatfelvételt kezdeményezni velem. Amennyiben telefonon keresel meg, a telefonszámodat nem mentem el, nem tárolom, nem használom fel egyéb célra, a telefonos kommunikáció is kizárólag kapcsolatfelvételi célt szolgál. Ezen személyes adatokat nem tárolom, nem gyűjtöm, nem építek belőle adatbázist, és az érintettek hozzájárulása nélkül a későbbiekben nem használom fel semmilyen üzleti, marketing vagy egyéb célra, az érintetteket nem keresem meg további ajánlatokkal, hírlevelet nem működtetek. Harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki a megadott személyes adatokat.

A felhasználó jogai a kezelt adataival kapcsolatban: a felhasználó bármikor kérhet tájékoztatást a kezelt adatairól (ld. előző fejezet), bármikor helyesbítheti azokat (pl. adatváltozás esetén) és kérheti azok törlését. Törlés kérése esetén a kapcsolatfelvételre irányuló szándékot semmisnek tekintem és a saját felhasználói e-mail-fiókomból törlöm a kapcsolatfelvételre vonatkozó megkeresést, illetve az ehhez kapcsolódó levelezést.

A weboldal használatával kapcsolatban gyűjtött egyéb információk: az adatkezelő a weboldal látogatása során semmilyen olyan személyes adatot nem gyűjt a felhasználóról, amely alapján beazonosítható lenne. A weboldal technikai és tárhely-szolgáltatója: a Tárhelypark Kft.

(1122 Budapest, Gaál József út 24.) cookie-kat helyezhet el a honlapon. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal nem kerülnek összekapcsolásra, azaz a felhasználó ezen adatok alapján nem beazonosítható az adatkezelő részére. A külső szolgáltató (Tárhelypark Kft.) adatkezelésére az ezen szolgáltatók által meghatározott adatvédelmi előírások az irányadóak, és az ilyen adatkezelés tekintetében az adatkezelő semmilyen felelősséget nem vállal. Lehetőség a cookie-k kikapcsolására: amennyiben nem szeretnéd, hogy cookie-k útján esetleg információkat gyűjtsenek rólad a weboldal használatával összefüggésben, az internetböngésző beállításaiban részben vagy egészben kikapcsolhatod a cookie-k használatát.

Jogérvényesítési lehetőség: az adatkezelő mindent elkövet az adataid biztonsága érdekében. Ha mégis problémád vagy panaszod merül fel, első körben kérlek írj nekem az info@freeyourmind.hu címre, hogy tisztázhassuk a kérdést. Amennyiben úgy érzed, hogy megsértettem a személyes adatok védelméhez való jogodat, akkor az irányadó jogszabályok szerint jogorvoslattal élhetsz a hatáskörrel rendelkező szervnél: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.)