Céges ajánlatok

Executive, business és team coachként, trénerként, workshop-facilitátorként és szervezetfejlesztési területen sokféle céggel működtem már együtt.

Közel 10 éves multinacionális céges hátteremmel, kommunikációs és vezetői tapasztalatommal komplex módon tudom segíteni a szervezetek működését.

A munkám során arra törekszem, hogy a változás pozitív aspektusát hangsúlyozzam akkor is, amikor az látszólag ellenünk dolgozik. Hiszek abban, hogy ha képesek vagyunk a változás hullámaival együtt mozogni, sőt, használni ezt az erőt szervezeti, csapat- és egyéni céljaink elérésére, mindhárom szint fejlődni fog.

Nemcsak a cég sikere szempontjából, hanem emberileg is: ha közösen meg tudjuk oldani a nehézségeket, ha van valódi kommunikáció az emberek között, akkor erősödik a bizalom, erősödik a közösség érzése, és a munkahelyből olyan hely lesz, ahová jó tartozni.

Akikkel eddig együtt dolgoztam:

 • Adaptive Media
 • Bortársaság
 • Budapest Bank
 • CitiBank
 • Cordia
 • Futureal
 • Inda Galéria
 • Jacsómédia
 • Magyar Képzőművészeti Egyetem
 • Mediátor Group
 • Novochem
 • Pylon 94’
 • Telenor

Ha a cégednek szervezetfejlesztésre, coachingra, tréningre vagy workshopra van szüksége, írj vagy hívj. Minden megkeresésre 1 munkanapon belül reagálok.

Itt tudsz elérni:

emese@freeyourmind.hu

+36 30 452 4736

Non-profit szervezetek esetén szabad kapacitásom függvényében pro-bono együttműködésre is nyitott vagyok.

Free your mind – Bízz a változásban!

Munkám során az ICF (International Coach Federation) etikai kódexének maximális betartásával dolgozom.


Privát coaching

Mikor van szükséged privát coach-ra?


Amikor úgy érzed, szeretnél változtatni valamin az életedben – akár a munkáddal, akár a magánéleteddel kapcsolatban -, de még nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Lehet, hogy csak azt érzed, valami nagyon nem stimmel, és bár nagyon szeretnél változást, nem tudod eléggé megfogalmazni magát a problémát.

Vagy tudod, hogy mit kéne tenned, de mégsem teszed meg az első lépést, valami korlátoz abban, hogy megtedd.

Mielőtt belevágsz, fontos tudnod, hogy csak egy valaki tudja a tökéletes választ minden problémádra: te magad.

Viszont abban tudlak segíteni, hogy:

• felszínre tudd hozni a saját megoldásaidat,
• kilépj a megszokott gondolataid köréből, és máshonnan tekints a feladataidra,
• megláss további megoldási lehetőségeket, olyanokat, amikre eddig még nem gondoltál.

Mi történik az első, ingyenes konzultáción?

Megbeszéljük a kereteket – hol, hogyan, milyen feltételekkel zajlik a folyamat.

Az első alkalom célja kettős:

 • egyrészt hogy el tudd dönteni, velem szeretnél-e dolgozni a témáidon,
 • másrészt hogy minél többet megtudj magáról a coaching módszertanáról – például hogy mire jó és mire nem. Felteheted a kérdéseidet, benyomást szerezhetsz rólam, és arról, hogyan tartok én coachingot.

Ha szeretnél arról olvasni, hogy mi a különbség a coach és a pszichológus között, ezt a blogposztomat ajánlom »» KATTINTS IDE

Ha messze vagy, skype-on is beszélhetünk, ha közel vagy és szeretsz sétálni, kipróbálhatod a walking-coachingot is.

Mit jelent a walking-coaching?

Azt, hogy nem egy kávé vagy tea mellett ülve tágítjuk a horizontot, hanem mozgás közben. Nem túrázunk, hanem kényelmesen sétálunk. Nem az a cél, hogy a fizikai erőfeszítés elvonja a figyelmünket, hanem hogy kilazuljunk a hétköznapi rohanásból és stresszből, és friss szemmel tudjunk ránézni az életünkre. Próbáld ki, ha szeretsz sétálni, vagy ha szeretnél coaching közben az egészséges életviteledért is tenni.


Jelentkezz be első, ingyenes konzultációdra!

emese@freeyourmind.hu

+36 30 452 4736

Munkám során az ICF (International Coach Federation) etikai kódexének maximális betartásával dolgozom.


Tréning

Tréningek


Sok és sokféle tréningen vettem részt – akkor, amikor még nem voltam tréner. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem akkoriban, amelyek közt sok jó, de legalább ugyanennyi rossz is volt. Nagyon érdekes volt a csoporttársaimmal megbeszélni, hogy kinek mi tetszett és mi nem. Ki mitől érezte magát jól vagy éppen rosszul egy adott tréningen? Ki mennyit tudott beépíteni a munkájába, vagy mennyit fejlődött a csapat? Ezekből rengeteget profitálok a mai napig is.

Csapatépítés


A csapatépítő tréningeken a személyes kapcsolatok épülésén, és ezen keresztül a közös munka hatékonyságának növelésén van a fókusz. Addig azonban, amíg a tréning tart, csak a tréner dolgozik. A csapat elmerül a közös élményekben, hogy azután feltöltődve, sokkal nagyobb lelkesedéssel vágjon bele a munkába.

Mitől interaktív a tréning?


Attól, hogy mindenki részt vesz a feladatokban – de nem kötelező jelleggel. Mindenkinek joga van passzolni, amire általában nem kerül sor, mert az elfogadó légkör, a nyílt kommunikáció és a sok nevetés többnyire mindenkit megnyit. Erről trénerként én gondoskodom.

Tréningterületek


Csapatépítő, stresszkezelő, konfliktuskezelő, párkapcsolati, kommunikációs technikák, értékesítési, asszertivitás és digitális szakmai tréningek.

Más igényed lenne? Szólj!


Coaching

Egyszer eltöltöttem 4 órát egy stylist társaságában.


Ez az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb élménye volt a számomra.

Segített harmóniába kerülni önmagammal – megmutatta, milyen színek állnak jól nekem, milyen szabású ruhákban hozom a legjobb formám. Őszintén elmondta, mi az, ami szép rajtam és mi az, ami kevésbé, de semmit nem erőltetett rám. A választás és a döntés az én kezemben volt, de számtalan olyan új lehetőség került be hirtelen a lehetséges alternatívák közé, amelyekkel korábban egyáltalán nem számoltam, és amelyek mentén végül ki tudtam alakítani egy sokkal inkább hozzám illő stílust.

A coach ugyanezt teszi egy más területen: a te belső erőforrásaidra támaszkodva hozza elő a lehető legjobbat belőled.

Ha harmóniában vagy önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel és azzal, mi mindent tudsz fejleszteni magadban, sikeresebb leszel életed minden területén. Ha akarod, ebben tudok segíteni neked.

Mikor van szükséged coach-ra?

Akkor, amikor úgy érzed, szeretnél változtatni valamin az életedben – akár a munkáddal, akár a magánéleteddel kapcsolatban -, de még nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Lehet, hogy csak azt érzed, valami nagyon nem stimmel, és bár nagyon szeretnél változást, nem tudod eléggé megfogalmazni magát a problémát.

Vagy tudod, hogy mit kéne tenned, de mégsem teszed meg az első lépést, valami korlátoz abban, hogy megtedd.

Egy jó coach nem mondja meg, mit kéne tenned, mert csak egy valaki tudja a tökéletes választ minden problémádra: te magad.

Viszont tud segíteni, hogy

• felszínre tudd hozni a saját megoldásaidat,
• kilépj a megszokott gondolataid köréből, és máshonnan tekints a feladataidra,
• megláss további megoldási lehetőségeket, olyanokat, amikre eddig még sosem gondoltál.

Indulj el!

Várom az üzeneted!