Mikor van szükséged privát coach-ra?


Amikor úgy érzed, szeretnél változtatni valamin az életedben – akár a munkáddal, akár a magánéleteddel kapcsolatban -, de még nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Lehet, hogy csak azt érzed, valami nagyon nem stimmel, és bár nagyon szeretnél változást, nem tudod eléggé megfogalmazni magát a problémát.

Vagy tudod, hogy mit kéne tenned, de mégsem teszed meg az első lépést, valami korlátoz abban, hogy megtedd.

Mielőtt belevágsz, fontos tudnod, hogy csak egy valaki tudja a tökéletes választ minden problémádra: te magad.

Viszont abban tudlak segíteni, hogy:

• felszínre tudd hozni a saját megoldásaidat,
• kilépj a megszokott gondolataid köréből, és máshonnan tekints a feladataidra,
• megláss további megoldási lehetőségeket, olyanokat, amikre eddig még nem gondoltál.

Mi történik az első, ingyenes konzultáción?

Megbeszéljük a kereteket – hogy milyen hosszú egy alkalom, mennyibe kerül, milyen gyakran találkozunk majd, és így tovább.

Az első alkalom célja kettős:

»» egyrészt hogy el tudd dönteni, velem szeretnél-e dolgozni a témáidon,

»» másrészt hogy minél többet megtudj magáról a coaching módszertanáról – például hogy mire jó és mire nem. Felteheted a kérdéseidet, benyomást szerezhetsz rólam, és arról, hogyan tartok én coachingot.

Ha szeretnél arról olvasni, hogy mi a különbség a coach és a pszichológus között, ezt a blogposztomat ajánlom.

Pandémiás helyzetben skype-on, zoom-on vagy más egyéb online platformon tudjuk az üléseket megtartani. A tapasztalataim azt mutatják, hogy az online munka ugyan némileg más, mint a személyes találkozó, de hatásában, érvényességében azonos vele. Ha fizikailag messze vagyunk egymástól, akkor is ezeken a csatornákon tudunk együtt dolgozni, más esetekben viszont a személyes találkozást javaslom. Azért, mert a coaching alapja a kétoldalú bizalom, amely a személyes találkozásokon hamarabb ki tud alakulni. Ha közel vagy és szeretsz sétálni, kipróbálhatod a walking-coachingot is.

Mit jelent a walking-coaching?

Azt, hogy nem egy kávé vagy tea mellett ülve tágítjuk a horizontot, hanem mozgás közben. Nem túrázunk, hanem kényelmesen sétálunk. Nem az a cél, hogy a fizikai erőfeszítés elvonja a figyelmünket, hanem hogy kilazuljunk a hétköznapi rohanásból és stresszből, és friss szemmel tudjunk ránézni az életünkre. Próbáld ki, ha szeretsz sétálni, vagy ha szeretnél coaching közben az egészséges életviteledért is tenni.


Jelentkezz be első, ingyenes konzultációdra!

+36 30 452 4736
emese@freeyourmind.hu

Munkám során az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) etikai kódexének  és az ICF (International Coach Federation) etikai kódexének maximális betartásával dolgozom.