Egyszer eltöltöttem 4 órát egy stylist társaságában.


Ez az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb élménye volt a számomra.

Segített harmóniába kerülni önmagammal – megmutatta, milyen színek állnak jól nekem, milyen szabású ruhákban hozom a legjobb formám. Őszintén elmondta, mi az, ami szép rajtam és mi az, ami kevésbé, de semmit nem erőltetett rám. A választás és a döntés az én kezemben volt, de számtalan olyan új lehetőség került be hirtelen a lehetséges alternatívák közé, amelyekkel korábban egyáltalán nem számoltam, és amelyek mentén végül ki tudtam alakítani egy sokkal inkább hozzám illő stílust.

A coach ugyanezt teszi egy más területen: a te belső erőforrásaidra támaszkodva hozza elő a lehető legjobbat belőled.

Ha harmóniában vagy önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel és azzal, mi mindent tudsz fejleszteni magadban, sikeresebb leszel életed minden területén. Ha akarod, ebben tudok segíteni neked.

Mikor van szükséged coach-ra?

Akkor, amikor úgy érzed, szeretnél változtatni valamin az életedben – akár a munkáddal, akár a magánéleteddel kapcsolatban -, de még nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Lehet, hogy csak azt érzed, valami nagyon nem stimmel, és bár nagyon szeretnél változást, nem tudod eléggé megfogalmazni magát a problémát.

Vagy tudod, hogy mit kéne tenned, de mégsem teszed meg az első lépést, valami korlátoz abban, hogy megtedd.

Egy jó coach nem mondja meg, mit kéne tenned, mert csak egy valaki tudja a tökéletes választ minden problémádra: te magad.

Viszont tud segíteni, hogy

• felszínre tudd hozni a saját megoldásaidat,
• kilépj a megszokott gondolataid köréből, és máshonnan tekints a feladataidra,
• megláss további megoldási lehetőségeket, olyanokat, amikre eddig még sosem gondoltál.

Indulj el!

Várom az üzeneted!

[contact-form-7 id="7" title="Contact Form"]