Tréningek


Sok és sokféle tréningen vettem részt – akkor, amikor még nem voltam tréner. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem akkoriban, amelyek közt sok jó, de legalább ugyanennyi rossz is volt. Nagyon érdekes volt a csoporttársaimmal megbeszélni, hogy kinek mi tetszett és mi nem. Ki mitől érezte magát jól vagy éppen rosszul egy adott tréningen? Ki mennyit tudott beépíteni a munkájába, vagy mennyit fejlődött a csapat? Ezekből rengeteget profitálok a mai napig is.

Csapatépítés


A csapatépítő tréningeken a személyes kapcsolatok épülésén, és ezen keresztül a közös munka hatékonyságának növelésén van a fókusz. Addig azonban, amíg a tréning tart, csak a tréner dolgozik. A csapat elmerül a közös élményekben, hogy azután feltöltődve, sokkal nagyobb lelkesedéssel vágjon bele a munkába.

Mitől interaktív a tréning?


Attól, hogy mindenki részt vesz a feladatokban – de nem kötelező jelleggel. Mindenkinek joga van passzolni, amire általában nem kerül sor, mert az elfogadó légkör, a nyílt kommunikáció és a sok nevetés többnyire mindenkit megnyit. Erről trénerként én gondoskodom.

Tréningterületek


Csapatépítő, stresszkezelő, konfliktuskezelő, párkapcsolati, kommunikációs technikák, értékesítési, asszertivitás és digitális szakmai tréningek.

Más igényed lenne? Szólj!