Coaching


A coach a te belső erőforrásaidra támaszkodva hozza elő a lehető legjobbat belőled. Ha harmóniában vagy önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel és azzal, mi mindent tudsz fejleszteni magadban, sikeresebb leszel életed minden területén. Ha akarod, ebben tudok segíteni neked.

Érdekel

Tréning


A csapatépítő, készségfejlesztő és digitális szakmai tréningek alkalmával az önismeret és a kreativitás is fejlődik. Mivel a tréningek során gyakorlatorientált módszereket használok, a résztvevőknek sok saját élménye lesz, és így mélyebbre íródik a megszerzett tudás.

Érdekel

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

COACHKÉNT

abban tudok segíteni, hogy tisztábban lásd a saját helyzetedet és saját magadat, hogy sokkal több lehetőséget vegyél észre egy probléma megoldása során, mint amennyi elsőre látszik. Segítek abban, hogy minél több „aha-élményed” legyen, ami a saját megoldásod felé visz majd. Ez a megoldás benned van, te tudod az igazán érvényes válaszokat a saját kérdéseidre. Én csak segítek ezeket kihozni magadból.

TRÉNERKÉNT

abban tudok segíteni, hogy bármilyen témában dolgozunk majd együtt, azt úgy gyúrjuk át közösen, hogy az a lehető legérdekesebb, legizgalmasabb formáját nyerje el, és így ne tanulnivalóként, hanem értékes, saját élményként maradjon meg a fejekben.

Hejjas-Emese-coach

Mitől lehetek számodra az ideális tréner?

Attól, hogy egyszerre figyelek minden egyes résztvevőre, és közben végig szem előtt tartom a csoport közös célját. Minden tréning egyedi és különleges, mert egyedi és különleges tagjai vannak. Nemcsak én, hanem a résztvevők is beleteszik a saját személyiségüket, a saját energiájukat – ettől lesz olyan élmény, amire sokáig emlékeznek majd.

MIÉRT PONT ENGEM VÁLASSZ?

Nem biztos, hogy én vagyok számodra a megfelelő. De az lehetek, ha olyan business coachra van szükséged, aki szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik a multik világában, ismeri a vezetői döntési helyzeteket, aki sok és sokféle emberrel dolgozott együtt mindenféle csapatban, és aki támogatni tud a kommunikációs készségeid fejlesztésében. Ha jól fogadod az őszinte visszajelzéseket, mert tudod, hogy a fejlődésedet szolgálja, jól fogunk tudni együttműködni.

Business coaching területek, amikben segíthetek:

vezetői szerep tökéletesítése, kommunikációfejlesztés, döntéshozatal, időgazdálkodás, kiégés, motiváció, konfliktuskezelés, stresszkezelés, shadow coaching, team coaching
Ha esetleg más gondokkal küzdesz a munkád során, keress meg, arra is van megoldás.

És ideális life coachod lehetek, ha olyan valakit keresel, aki maga is megküzdött a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésével, a válás és a gyermeknevelés, ill. a patchwork-családdá válás nehézségeivel, hivatásának megtalálásával, egy gyökeresen új, egészséges élet felépítésével, és aki képes támogatni téged abban, hogy meglegyen a kellő önbizalmad és bátorságod ahhoz, hogy az életed végre olyan legyen, amilyennek szeretnéd.

Life coaching területek, amikben segíthetek:

hivatás megtalálása, új szerepkör (pl. anyaság), szerepkonfliktusok, önbizalomfejlesztés, párkapcsolat, visszatérés a munkába és munkahelyváltás, munka-magánélet egyensúlya
Ezek a leggyakrabban előforduló témák, amikben a segítségemet kérik. Ha nem találod meg köztük a téged érintő területet, hívj és megbeszéljük. Biztosan megtaláljuk arra is a megoldást.